branding-toegevoegde-waarde

Jouw aantrekkingskracht scherp, zodat je verschil maakt? 

Hi there! José hier! Ziener van jouw toegevoegde waarde. Hoe ik daar achter kwam, werd op een moment in mijn leven heel duidelijk. Een onverwachte scheiding bij de start van een transformatieproces van mijn business, was het startpunt. Mijn business-inner-fire laaide op. En tegelijkertijd werd in mij het verlangen naar persoonlijke groei flink aangewakkerd. Vol erin, was mijn plan. Terugkijken (what the hell happened?). In het nu zijn (megagoed voor mezelf zorgen, wat is dat eigenlijk en hoe?). 

Vooruit kijken (waar wil ik naartoe?). En dan gelijk op alle aspecten van het leven. Heel veel leren. Confronterend. En magisch. Ik kreeg meer focus. Ging nog meer kiezen. Wat ik wilde doen werd concreter. De big picture werd groter. De vlinders in mijn buik voelbaarder. Leerde mezelf beter kennen. Waar ik goed in ben. Mijn eigenheid. Mijn goud. Wat ik kan (door)geven. Wat ik wil (door)geven. En zo ontstond - met mijn marcom -achtergrond - Rock Your Brand. En vanuit daar het thema Woestaantrekkelijke Jij.

Ik ging van reclamebureau-dier, naar freelance projectmanager, naar off- en online ondernemer met een visie en strategie. Als conceptdenker. Als ziener. Als storyteller. Als triggeraar.

Ze weet zichzelf en anderen te enthousiasmeren en stimuleren. Pusht je om anders naar jezelf te kijken in wat je doet en hoe je het doet. Hoe zien ze je nu en hoe wil je gezien worden?

aanhalingsteken
Eric - Steinmeijer-Creations

Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren. Zij daagde me uit op hoe aantrekkelijk ik écht ben voor mijn klanten. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. Vrij, want zij is heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. Ze nodigt jou uit om ook écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!

aanhalingsteken
Sylvia - Intermittent Fasting coach

Ja, weet je, José haalt iets bij je naar boven - van jezelf - wat je nog niet eerder hebt gezien.  Ze maakt iets wat onzichtbaar is dus zichtbaar. En daardoor leer ik mijn toegevoegde waarde nog meer kennen maar...en die wil je, weet mijn deelnemer bij wie ze moet zijn. Hoe waardevol is dat?

aanhalingsteken
Anne-Lies - Bloei!

Vanuit het brede marketing-&communicatievak ben ik gaan inzoomen op identiteit, eigenheid, plussen, persoonlijkheid, waarde, storytelling.  Want daar start het. Dat wat jij doet, kan en wie jij bent, verkoopt. Duik je daarin, definieer je dat, dan zet je je basis neer. Jouw aantrekkingskracht. Mix je dat met slim aanbod, dan kan je de boel lekker vermarkten.  

Ik doe dit vanuit een eigen aanpak (love eigenheid ;)). En merk dat mijn klanten zich ervan bewust worden dat ze een veel relevanter en aantrekkelijker businessconcept en verhaal kunnen hebben dan ze hadden gedacht. Dat ze zich sterker kunnen positioneren dan ze hadden gedacht. Dat ze hun toegevoegde waarde ineens kunnen zien. Dat ze met hun eigenheid veel verder kunnen komen dan ze hadden gedacht. Dat ze zichzelf leuker en interessanter vinden dan ze hadden gedacht.  

Dit uit jezelf halen is nogal een ding, dus bied ik je nu een SPECIALE 1-op-1 VERDIEPINGS-en-Q&A-SESSIE op de training Je Woestaantrekkelijke Jij Naar Boven Halen aan. Dan ga ik je helpen!  
Deze sessie is voor jou, als je vastloopt in het volgende:  

-  Het lukt me niet mijn Woestaantrekkelijke Ik te definiëren
-  Hoe gebruik ik mijn Woestaantrekkelijke Ik in mijn business?
-  Hoe maak ik er communicatie van, zodat het mijn klanten raakt in hart en hoofd?

woestaantrekkelijke-jij

Let's talk about it! 

Samen verdiepen op jouw Woestaantrekkelijke Jij.  Zodat je die kan implementeren in je business.
 Duur: 2/2,5 uur.
 Intensieve online sessie; even kennismaken en daarna, hop, de diepte in. 

Ik bevraag je, schets mbv een flip-over, geef inzicht, richting, helderheid en keuzes. 

schrijven-verhaal-story-skills

+  Duidelijk en met vertrouwen aan je klant vertellen wat jou aantrekkelijk maakt 

+  Met meer kennis, inzicht en joy interessante content maken 

+  Jezelf sterk en helder positioneren, omdat je beter weet wat je kan, doet en wil

José weet alles van merkbouwen. Met haar kennis en vragen heeft ze me écht aan het denken gezet. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Ze zorgde voor meer scherpte in mijn verhaal. En ze geeft je inspiratie, groei, energie en plezier!

aanhalingsteken
Kristel - GatherUP

Superleuke, creatieve 'spar' sessie online gehad over mijn personal branding. Waarbij vooral de focus lag op de verdieping van mijn kernwaarden en het belang van de 

juiste inhoudelijke storytelling 

aanhalingsteken
Brigitte - Travel Transformatie coach

Iemand erbij hebben die helpt mezelf te branden zonder dat je van jezelf verwijderd raakt, is te gek. Ze is een vrouw met visie en stimuleert me mijn kijk te blijven vergroten

aanhalingsteken
Renan - Renan Bakker Music

Oké, let op. Ik plan in totaal 10 van deze sessies. Er is dus maar plek voor TIEN ondernemers (to be). Ik kan me zo indenken dat het snel gaat met de aanmeldingen. Wacht dus niet te lang!