Heb jij honing aan je kont?

Zoete, verleidelijke honing.

Omdat je woestaantrekkelijk bent voor je klanten. Omdat ze supergraag met jou willen werken. Omdat je ze geeft wat ze nodig hebben. Omdat ze fan van je zijn en een sterk gevoel hebben dat je hen verder kan helpen. Heel veel verder.

Dat start met jezelf woestaantrekkelijk vinden. In jouw stijl, op jouw voorwaarden en met jouw eigenheid impact maken. Dit gaat over potentie en expressie. Over jouw identiteit. Over een onderscheidende en eigen positionering. Over een merkverhaal dat raakt en inspireert. Over wat jij jouw klant kan bieden.

En boys and girls, dit gaat wayyy further dan een leuk praatje en plaatje. Het gaat over jou als ondernemer. Over jouw missie. Over jouw ondernemerschap. Over jouw klant.

In mijn programma gaan we hier samen aan werken. In welke fase van je ondernemerschap je ook zit, als je branding een hoge prioriteit geeft ben je sneller waar je wilt zijn. Ben je relevanter voor je ideale klant. En onderneem je met meer vertrouwen.

Links: voor wie? Rechts: wat levert het op?

Geen idee hoe ik mezelf goed kan positioneren
Waar begin ik?
Ik heb niet echt een (merk)verhaal
Ik merk dat ik mijn kernwaarden eigenlijk niet scherp heb
Ik verschil denk ik niet veel van mijn concurrenten
Er zit meer in mij dan klanten nu van mij zien en weten
Ik weet niet goed hoe ik mijn klanten kan raken en inspireren
Ik loop vast in mijn branding
Ik loop vast in keuzes maken
Ik weet even niet wat mijn next steps in business zijn
Je hebt een merkstrategie
Je voelt je stukken aantrekkelijker en bent het ook
Je krijgt superveel energie
Je voelt je onderscheidend en bent het ook
Je weet wat je next steps zijn
Je blaast leven in jouw merk
Je onderneemt met meer lol
Je hebt jouw merkverhaal op papier
Je voelt je succesvoller en bent het ook
Je wordt benaderd door klanten

At the end of the road – eigenzinnige ondernemer – heb je de tools, inzichten, mindset, kennis en vaardigheden om van jouw bedrijf een merk te maken dat zichzelf verkoopt.

Wat krijg je?

1-op-1 Intensieve Coaching
3 Modules
2x Samenwerkdag
6x Skype Coaching
Opdrachten
Co-creatie
De investering is € 2.497 excl. btw
Betalen in termijnen is mogelijk

Wat ga je in dit traject doen?
je merk visualiseren je eigen merkverhaal maken je missie aanscherpen je creativiteit laten stromen je kernwaarden definieren je rebelsheid naar boven halen anders kijken naar jezelf je potentieel benutten merkbouwen motivatie vergroten woestaantrekkelijk zijn energy boosters ontvangen je plussen opsommen branding snappen je eigenheid ontdekken duidelijke keuzes maken je onderscheidend positioneren

En ik ga je daar zó bij helpen.

Go, baby, go!