Kies wat jou verder brengt in het bouwen van je merk

Door te bouwen aan je merk geef je aandacht aan je positionering, je identiteit, jouw waarde. Met goeie branding kan jij het verschil maken. Voor jouw klanten. En voor jezelf. Wat is je verhaal? Je missie? Je identiteit? Je boodschap? Jouw onderscheidend vermogen? Je merkstijl? Je eigenheid? Weet je, iedereen heeft eigenheid. En die inzetten is zo tof. Het maakt je sterker. Losser. Vrijer. Succesvoller. Je pakt kansen. Maakt keuzes. En groeit. Zakelijk. Persoonlijk.

Hé, hoe lekker is het als je iemand in je mandje erbij hebt die je coacht op dit stuk? Zodat het klopt bij jou. Zodat je jouw bedrijf waardevoller en rijker maakt. Jij in het juiste bezig bent. Zodat jij jezelf f#cking aantrekkelijk vindt. En je klanten ook. Zodat ze jou gaan benaderen. Enne, iedereen kan woestaantrekkelijk zijn voor haar/zijn klanten.

En superbelangrijk, het helpt je bij jouw missie. Whoop whoop!

On A Mission

Laat je 1-op-1 coachen. Op merkstrategie. Inspiratie. Jouw merkverhaal. Onderscheidend vermogen. Positionering. Keuzes maken. Contentcreatie. Communicatie. Verdienmodellen.

Voor jou, als je iets hiervan herkent

Geen idee hoe ik mezelf goed kan positioneren. En waar begin ik? En wat zijn mijn next steps? Ik heb niet echt een (merk)verhaal. Mijn identiteit definieren? Mijn merkwaarden? Uhhm. Ik verschil denk ik niet veel van mijn concurrenten. Er zit meer in mij dan klanten nu van mij zien en weten. Ik weet niet zo goed hoe ik mijn klanten kan raken en inspireren. Ik zit even vast in branding, keuzes maken, next steps.

Hey jij, je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je helpen!

Jouw investering voor 5 Online Coach Sessies is = €497, excl. btw. Elke sessie duurt 45 minuten en doen we via Skype. Verzilvering op eigen moment. Onderwerp is aan jou.

I like it, iemand die me vooruit helpt!

Roarrrrr. Wannabe woestaantrekkelijk?