GRATIS

50 Motivation Notes > Ruim 3 maanden lang om de dag in je inbox. Inspiratie. Empowerment. Motivatie. Tip. Inzicht. NIEUW - vraag nu aan!
Woest Aantrekkelijke Jij Ondernemers Talk > Online Inspiratiesessie. Met andere ondernemers. Ik stel scherpe vragen. Jij krijgt een bak inzicht. Check Agenda.
Woest Aantrekkelijke Jij Speed Date > 0,5 uur 1-op-1 video-call. Flits-advies. Waar liggen jouw branding-verbeterpunten? Agenda & inschrijving volgen!
Kan je niet wachten? Bel me dan gewoon even.

Wanna have Rock Your Brand Mail 1-2-wekelijks?
Ja, graag! >

BETAALD

Brand Board Dag > Maak een Brand Board van jouw merk. Visueel maken = een krachtig vertrekpunt voor werken aan je branding.
5 Online Coach Sessies > Zodat je bij de les blijft en zelf stappen kan zetten. You go! Losse sessies, 1-op-1.
3 maanden Coaching Programma > Samen creëren en bouwen. Hiermee ga je meters maken. Yay! Intensief, 1-op-1, online & offline.
Please Write My Story > Zodat jij je supersterk kan positioneren en vermarkten. Ik schrijf het. Dat merkverhaal van jou. Want, kan je het zelf? Ben je er goed in? Heb je er zin in? Heb je er tijd voor?

Anderen over Jose

Shit man, streepje op de e bestaat niet in dit lettertype. Enfin. Jose. In verschillende rollen. Voor een goed beeld. En er wordt niet zuinig gedaan. Bloos!

Lees hieronder

Anne-Lies - Bloei!
over Jose als businessbuddy

“Zo fijn om mensen om me heen te hebben die me scherp houden. Zij is er eentje van. Ze daagt je uit, zegt gekke dingen en het leukste is, ze laat je gekke dingen zeggen, ondeugend. En dat maakt ons zo aantrekkelijk allemaal. Ondeugd is een van de leukste dingen, maar zo ondergesneeuwd. Zij haalt het naar boven!”

Sherida - Kidsproof.nl
over Jose als sparringpartner

"José is no-nonsense, erg creatief en recht door zee. Een fijn persoon om mee te brainstormen en samen te werken. Heel concreet en doelgericht."

Sylvia - De 100% coach & schrijver boek What IF?
over Jose als brandcoach

"Ik heb een superinteressante middag bij José gehad. Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren naar de buitenwereld. In de On Tour-middag ging het over hoe woest aantrekkelijk je nou eigenlijk écht bent. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. José is namelijk heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. On Tour word je uitgenodigd om écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!"

Wouter - Jackie Brown
over Jose als brandstrateeg

"José bedacht met ons een concrete aanpak voor wat we willen bereiken, voor wie, welke behoeften heeft onze gast en welke uitstraling en stijl passen hierbij. Als je nu het resultaat ziet van haar inbreng, dat hadden we zelf niet gekund."

Sonja - Sonja Jansen Coach en Vertrouwenspersoon
over Jose als brandcoach

"Rock Your Brand On Tour is superleuk. Het is informeel en grappig. Wat maakt jou woestaantrekkelijk? Ha! Nou, ga daar maar eens over nadenken. Dan kom je jezelf tegen. Op een hele laagdrempelige, luchtige manier word je aan het denken gezet door José. In een groep leer je ook van de antwoorden van anderen. En dat zorgt voor verdieping voor jezelf. Dankjewel!"

Mariska - Mariska van Dam Business- en Eventmanager
over Jose als klant

"José is een super toffe, energieke, enthousiaste en creatieve dame. Eigenzinnig en soms een beetje gek. En dat maakt haar zo ontzettend leuk. Ik vind het een feest om met haar te mogen werken. Samen plannen te maken en uit te werken. Deze vrouw laat niet alleen haar eigen bedrijf rocken, maar ook dat van jou. Hoe tof is dat!"

Wiyanti
over Jose als vriendin

"Door José ben ik weer verliefd op mezelf en op het leven geworden. Ze bezit de gave om jou op jouw eigen, onontdekte spoor te zetten. Ze is onbevangen, puur, speels, gek, zo niet mainstream. Een vrije geest. En bij haar is het glas altijd halfvol."

Jeroen - Alberts eten&drinken
over Jose als conceptdenker

"José kan ons concept goed vertalen in beeld en tekst. Het logo staat als een huis en is een echt beeldmerk geworden."

Eric - Steinmeijer Creations
over Jose als vriendin & klant

"José? Een enthousiaste kwebbelkous als vriendin en als klant een enthousiaste kwebbelkous. Ze weet zichzelf en anderen te enthousiasmeren en stimuleren. Pusht je om anders naar jezelf te kijken in wat je doet en hoe je het doet. Hoe zien ze je nu en hoe wil je gezien worden? José weet wat ze wil en heb haar geholpen om dit in een vorm te gieten waar ze zich lekker bij voelt."

Hillie - B&B Mon-Chouette
over Jose als marcom-expert

"José's openheid en enthousiasme werken aanstekelijk. Ze is creatief, goed in wat ze doet en gewoon een heel leuk mens."

Dick - Casa d'Italia
over Jose als marcom-expert

"We hebben een professionelere uitstraling, meer websitebezoek en een jonger publiek aangetrokken."