It’s all about keuzes maken

Geplaatst op 27/03/20

Van de mensen die mijn verhaal en mijn posts lezen, mijn webinar volgen, mijn challenge doen, hoor ik steeds vaker 1 superbelangrijk THEMA terug.

En dat is KEUZES MAKEN.

En dat dit aankomt is een goal.

1. Omdat daar in mijn coaching heel veel aandacht naartoe gaat.
2. Het onderdeel is van mijn onderscheidend vermogen.
3. Het je zoveel verder brengt in business en in life.

Het is onderdeel van je branding. Onderdeel van je lifestyle. Onderdeel van je life.
GROOTS dus.

En de moeite waard dus om belangrijk te maken.
Keuzes maken, hoe klein of groot ook, ze brengen je VERDER.
En tegelijkertijd DICHTER bij jezelf.

De afgelopen 2 jaar voor mij echt een hot topic. Het is DUIDELIJKER. Ben er nog BEWUSTER mee bezig. Kijk nog meer naar mezelf. Mijn leven. Mijn doelen. Mijn missie. Mijn joy. Mijn behoeften. Mijn verlangens. Mijn eigen pad.

Dat ontstond niet zomaar. Nee. Een onverwachte scheiding was het STARTPUNT. En niet alleen het startpunt van dagelijks heldere keuzes maken, maar ook het startpunt van een TRANSFORMATIE van mezelf en mijn business.

Zonder keuzes maken kan je niet bouwen. Niet groeien.

Hoe zou het zijn als jij hele duidelijke keuzes maakt in jouw ONDERNEMERSCHAP?
In jouw BRANDING. In jouw LIFESTYLE. In daar waar je voor staat. Waar je voor gaat. Wat je doet. Kan. Wie je bent.

En wat als ik je daarbij kan helpen?
It’s up to you!

Doeg! José