branding-toegevoegde-waarde

Jouw eigenheid scherp, zodat je verschil kan maken? 

Zoom uit, zoom in, zet een basis neer en positioneer je sterk

Hi there! José hier! Ziener van jouw toegevoegde waarde. Hoe ik daar achter kwam, werd op een moment in mijn leven heel duidelijk. Een onverwachte scheiding bij de start van een transformatieproces van mijn business, was het startpunt. Mijn business-inner-fire laaide op. En tegelijkertijd werd in mij het verlangen naar persoonlijke groei flink aangewakkerd. Vol erin, was mijn plan. Terugkijken (what the hell happened?). In het nu zijn (megagoed voor mezelf zorgen, wat is dat eigenlijk en hoe?). 

Vooruit kijken (waar wil ik naartoe?). En dan gelijk op alle aspecten van het leven. Heel veel leren. Confronterend. En magisch. Ik kreeg meer focus. Ging nog meer kiezen. Wat ik wilde doen werd concreter. De big picture werd groter. De vlinders in mijn buik voelbaarder. Leerde mezelf beter kennen. Waar ik goed in ben. Mijn eigenheid. Mijn goud. Wat ik kan (door)geven. Wat ik wil (door)geven. En zo ontstond - met mijn marcom -achtergrond - Rock Your Brand. En vanuit daar het thema Woestaantrekkelijke Jij.

Ik ging van reclamebureau-dier, naar freelancer, naar off- en online ondernemer met een visie, verlangen en schaalbare business. Als conceptdenker. Als strateeg. Als creatief. Als ziener. Als storyteller. Als triggeraar.

Met duidelijke, leuke, moeilijke, creatieve en gerichte vragen neemt José je mee op zoek naar je ware ik. Inspirerend, enerverend en met een duidelijke kijk op wie jij echt bent en waar je voor staat, vind jij de weg en krijg je antwoord op die woestaantrekkelijke jij! Een geweldige tour en absolute aanrader!

aanhalingsteken
Leona - businesscoach en spreker

Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren. Zij daagde me uit op hoe aantrekkelijk ik écht ben voor mijn klanten. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. Vrij, want zij is heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. Ze nodigt jou uit om ook écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!

aanhalingsteken
Sylvia - Intermittent Fasting coach

Ja, weet je, José haalt iets bij je naar boven - van jezelf - wat je nog niet eerder hebt gezien.  Ze maakt iets wat onzichtbaar is dus zichtbaar. En daardoor leer ik mijn toegevoegde waarde nog meer kennen maar...en die wil je, weet mijn deelnemer bij wie ze moet zijn. Hoe waardevol is dat?

aanhalingsteken
Anne-Lies - Bloei!

Zoom uit, zoom in, zet een basis neer en positioneer je sterk

Vanuit het brede marketing-&communicatievak ben ik gaan inzoomen op identiteit, eigenheid, plussen, persoonlijkheid, waarde, storytelling.  Want daar start het. Dat wat jij doet, kan en wie jij bent, verkoopt. Duik je daarin, definieer je dat, dan zet je je basis neer. Jouw aantrekkingskracht. Mix je dat met slim aanbod, dan kan je de boel lekker vermarkten.  

Ik doe dit vanuit een eigen aanpak (love eigenheid ;)). En merk dat mijn klanten zich ervan bewust worden dat ze een veel relevanter en aantrekkelijker businessconcept en verhaal kunnen hebben dan ze hadden gedacht. Dat ze zich sterker kunnen positioneren dan ze hadden gedacht. Dat ze hun toegevoegde waarde ineens kunnen zien. Dat ze met hun eigenheid veel verder kunnen komen dan ze hadden gedacht. Dat ze zichzelf leuker en interessanter vinden dan ze hadden gedacht.  

Dit uit jezelf halen is nogal een ding, dus bied ik je een BRANDING TAKE OFF aan. Dan ga ik je helpen!
Deze sessie is voor jou, als je vastloopt in het volgende:  

-  Ik weet niet hoe ik mezelf goed kan positioneren
-  Ik heb veel ideeën, vind veel leuk, kan ik hier wel een businessconcept van maken?
-  Ik vind het supermoeilijk om mijn eigen plussen te benoemen en beschrijven
-  Hoe maak ik nou communicatie die mijn klanten raakt in hart en hoofd? 

woestaantrekkelijke-jij

Let's talk about it! 

Samen ga je sneller. Het is slimmer. Leuker. Maar bovenal, ik zie dingen van jou die jij nog niet als toegevoegde waarde voor je business en je aantrekkelijkheid ziet.

Boek een Branding Take Off.
 Duur: 2/2,5 uur.
 Intensieve online sessie; even kennismaken en daarna, hop, de diepte in.
Ik bevraag je, schets mbv een flip-over, geef inzicht, richting, helderheid en keuzes. 

schrijven-verhaal-story-skills

Hierna weet jij:

+  Wat jouw eigenheid is en hoe dat voelt als een enorme kracht

+  Hoe jij je onderscheidend kan positioneren

+   Hoe tot de verbeelding sprekende communicatie werkt

José weet alles van merkbouwen. Met haar kennis en vragen heeft ze me écht aan het denken gezet. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Ze zorgde voor meer scherpte in mijn verhaal. En ze geeft je inspiratie, groei, energie en plezier!

aanhalingsteken
Kristel - GatherUP

Superleuke, creatieve 'spar' sessie online gehad over mijn personal branding. Waarbij vooral de focus lag op de verdieping van mijn kernwaarden en het belang van de 

juiste inhoudelijke storytelling 

aanhalingsteken
Brigitte - Travel Transformatie coach

Iemand erbij hebben die helpt mezelf te branden zonder dat je van jezelf verwijderd raakt, is te gek. Ze is een vrouw met visie en stimuleert me mijn kijk te blijven vergroten

aanhalingsteken
Renan - Renan Bakker Music

Plan - via contact - een call in om hier even over te sparren of boek direct

arrow_drop_up arrow_drop_down