Checklist

GRATIS CHECKLIST – HOE CREËER JE JOUW EIGEN FANBASE? JOUW CLUB. JOUW POSSE. JOUW TRIBE van klanten die jou(w merk) woestaantrekkelijk vinden

Quotes

"HOE VOLLER, HOE MOOIER.
MAAK EEN MAGNEET VAN JOUW MERK."

"GO YOUR OWN WAY.
JE EIGEN PAD VOLGEN IS DICHT BIJ JEZELF BLIJVEN."

"BRANDING.
GAAT ZOVEEL VERDER DAN EEN LEUK PRAATJE EN PLAATJE."

"OWN YOUR OWN.
CLAIM DATGENE WAAR JIJ GOED IN BENT."

Blogs

12-nov 2019 - WANNABE WOESTAANTREKKELIJK?
Ik vind het woord woestaantrekkelijk zo lekker hè! Bekt goed. Roept iets dierlijks in mij op. Ga ik van aan. Wil ik toepassen in mijn bedrijf. En wil ik ook voor jou. Voor jouw business. Ja.
Wat te doen? Nou, ga eens even heel gauw anders zijn dan de rest. Klinkt streng. Is het ook. […]

Tips

1 BACK TO YOUR ROOTS
Wat zijn jouw kernwaarden? Waar sta jij voor? Wat maakt jou jou? Graaf dat uit en gebruik het in je branding. Het is authentiek. Werkt inspirerend en motiverend voor je klanten. En houdt jou als ondernemer scherp als het gaat om je missie, focus en acties. Het is van waaruit jij onderneemt. Superbelangrijk!

2 FLIRT EENS WAT VAKER
Ja, flirt met het leven guys. Ontdek. Onderzoek. Speel. Probeer. Verdiep. Verbind. Verrijk. Doe. Definieer je stijl. Jouw verhaal. Jezelf. Make a difference. Doe aan branding en creëer je eigen lifestyle. Make yourself 'rich'. Yeah baby yeah!

3 WEET WAAR JE KLANT BEHOEFTE AAN HEEFT
Zodat jij weet hoe jij superinteressant bent voor jouw klant. Dit kan iets zijn wat nu niet bij jouw primaire aanbod hoort. Het kan zelfs iets zijn wat jij nu als een detail van jouw business ziet. Duik in je klant. Je ideale klant. Kom erachter wat hij wil. Je kan het hem zelfs vragen. En gooooo!

4 KAP MET HOE HET HOORT
Want, why? Voor wie of wat doe je dat? Als je dat loslaat, word je direct vrijer. En vrijer voelen en doen heeft een positieve invloed op je business. Het helpt met je flow. Met het naar boven halen van je eigenheid. Met het vergroten van je aantrekkelijkheid. Met toegewijde acties. Het brengt je dichter bij het doel, jouw missie van jouw ondernemerschap.

5 ENJOY THE RIDE
Hou van het proces van werken aan je business. Aan je merk. Bouw. Continu. Maar bouw wel eerst het fundament. Wat ga je doen? Voor wie? Waarom? Waar sta je voor? Hoe ga jij je positioneren? Wat wordt jouw merkbelofte? En hoe ga jij je onderscheiden? Ook als je al een tijd onderneemt kan je hier aanscherping op doen. Is een kans. Doe het. Wel met fun dan hè. Dat maakt het makkelijker, aantrekkelijker en beter.

6 DON'T UNDERESTIMATE THE POWER OF BRANDING
Zet je bedrijf neer als een merk. Als een identiteit. Rijk en vol met waarde. Dat maakt je loveable en interesting. En hoe dichter je het bij jezelf houdt en hoe echter, hoe meer impact je hebt. Echt. Just be you. En supersize yourself. Go go go!

Blogs, tips, video’s, podcasts

Deze pagina gaat op z’n kop. Nieuwe lay-out wordt gemaakt, net als video en podcast. Nog even wachten en dan is dit een lekker rijk gevulde plek met content die je inspiratie en energie geeft.

Work in progress