Ik ben 5 jaar ondernemer

Geplaatst op 02/03/20

Daar sta ik eens even bij STIL.

Bij een trip down MEMORY LANE kom ik van alles tegen.

AVONTUUR. BALLEN. SPANNING. ZIN.
NIEUW. DROMEN. KEUZES. TAAI.
VISIE. FUN. VALKUILEN. MINDSET.
UITDAGINGEN. VRIJHEID. OUD. GEKUT.
VERTROUWEN. HOOFD. DALEN. HULP.
PIEKEN. EIGENHEID. LEREN. MOGELIJKHEDEN.
HARD. HART. TIJD. DOORGAAN.
LEIDERSCHAP.
GROEI.

Ik denk dat jij als ondernemer dingen herkent.
Is het niet?

En als ik dit zelf zo lees. Deze opsomming. Maakt wel indruk moet ik zeggen.
WAUW. Wat kan er veel gebeuren in 5 jaar.
En WAUW. Wat ben ik TROTS.

Ik ga mijn momenten pakken om er eens even in te hangen en alles van hierboven te DOORVOELEN. Terwijl ik dit zeg, hoor ik een stemmetje vragen of ik dat wel echt ga doen. En niet in de hup, doorrrrr-stand ga. Ik hoor je. Ja hoor, ik hoor je echt. Enne, ik ga mijn best doen.

Sowieso ga ik VIEREN!

Let op! Ik blok middagen in mijn agenda om 1-op-1 een BRANDING-BELEVING met jou bij mij op kantoor in Amersfoort te doen.

1-op-1 gaan we een middag aan de slag met thema’s van branding, zodat jij:
– ontdekt hoe jij je kan POSITIONEREN
– leert dat jij een (merk)VERHAAL hebt
– leert dat jij je klanten kan RAKEN
– je bewust bent van jouw IDENTITEIT en jouw EIGENHEID
– geïnspireerd en uitgedaagd wordt op CREATIEKRACHT
– inzicht krijgt in hoe BRANDING voor je kan werken

Deze middag halen we de opdrachten van de Rock Your Challenge die ik in januari heb gedaan erbij. Het maakt niet uit of je hier wel of niet aan hebt meegedaan. Zo niet, dan heb je huiswerk vooraf 😊

Stel je nou eens voor dat je een heldere positionering hebt. Dat je weet waar je moet beginnen. Dat je je merkwaarden scherp hebt. Dat je weet wat je plussen zijn. Eruit haalt wat erin zit. Dat je beter keuzes kan maken. Dat je een boodschap hebt die klanten raakt. Dat je van jouw bedrijf een onderscheidend merk maakt. Dat je superaantrekkelijk bent voor jouw klanten. Zodat ze jou gaan benaderen. Hoe zou dat zijn?

Ik bied je deze BRANDING-BELEVINGSMIDDAG aan voor maar €117! (excl. btw)
En dan begin je daarmee.
En dan heb ik nog iets extra. Reageer je voor vanavond 24.00 uur dan krijg je er een diner voor 2 @ Alberts eten&drinken in Amersfoort (www.albertsetenendrinken.nl) GRATIS bij.

Dit speciale aanbod geldt een week, t/m 12 maart.
In totaal plan ik 6 middagen. Er is dus maar plek voor 6. En, er is al een aanmelding. Sneller dan ik had verwacht. Ik kan me zo indenken dat er snel aanmeldingen zullen volgen. Of niet. Maar, mocht het zo zijn, dan haal ik dit aanbod binnen de week offline.

Denk jij nu, dit wil ik, meld je dan aan!

Ciao people! José