merkbouwer ondernemer
conceptdenker creator
coach speler
mama motivator
danser el positivo
life flirt love lover

Dit ben ik. In een notendop. Ik ben nog zoveel meer. Maar dit is mijn kern. Dit voel ik. En dit wil ik. Vanuit deze kern creëer ik mijn leven en onderneem ik. Met vuur, groei en avontuur.

Zo begon ik met een werkmissie bij communicatie- en reclamebureaus. Merken verder brengen en mijn kracht ontdekken binnen dat speelveld. Een dynamische en creatieve wereld. Ik koos bewust voor niet te grote bureaus. Dan had ik een kort lijntje met iedereen. En kon ik goed zien hoe de business werd aangestuurd. Loved it voor 12 jaar. In 2015 ben ik zelf gaan ondernemen (it was time). Van strategie&concept tot uitrol, vooral voor lokale ondernemers. Wat was dat leuk! Maar ik ontdekte dat ik meer eigen, rijker, voller, vrijer en grootser wilde ondernemen. Why not play big voor mezelf en voor mijn klanten? En daarom werk ik nu in de rol van coach. Waardevoller en bevredigender. Daar kan ik veel meer ondernemers mee helpen en het doet veel meer voor jou als (startende) ondernemer. Op zakelijk en persoonlijk vlak. En dat combineer ik maar al te graag met branding. Dat is mijn hoofdthema, en een superbelangrijk onderdeel van marketing en ondernemerschap. Zo kan ik jou trainen, inspireren en motiveren om de rebel in je naar boven te halen en te gaan voor volledig potentieel, eigenheid en echte vrijheid.

Dat cadeau heb ik mezelf ook gegeven. Al kwam dat voort uit een ontzettende shit-situatie. Midden in de transformatie van mijn business naar een next level, kwam ik onverwacht in scheiding. Heftig, zeker ook met 3 kids. Toen heb ik met mezelf afgesproken om er vol in te gaan. In het terugkijken (what the hell happened?), in het nu (f*cking goed voor mezelf zorgen) en in het vooruitkijken (waar ga ik voor?). Dat liep en loopt door elkaar. Dat is goed. Sterker nog, dat werkt voor mij. Het betekent dat ik op alle fronten in beweging ben. Groei. Met behulp van anderen (oh boy, bouw aan je eigen economie, dat is top). Ja, het schuurt ook. Nogal. Maar hé, dat is goed. Waar je voor staat, wat je meeneemt in je rugzak, wie jij bent, jouw kijk die anders is (of wil zijn) dan de mainstream, neem dat mee in je business! In je branding en je lifestyle. Daar ga jij het verschil mee maken. En je supervrij door voelen. Heb vertrouwen. Go for it! Het is (je bent) het waard. En het kan!

Ciao!

Ik help jou om eigen, scherp, onderscheidend en woestaantrekkelijk te zijn voor klanten. Zodat je wordt benaderd ipv andersom

Rock Your Life.
Rock Your Brand.
Are you in?

Okay Jose. Ik hoor wat je zegt.