met-branding-marketing-communicatie-aan-de-slag

Scherpte en eigenheid in je concept, positionering en verhaal

Laat je coachen, inspireren, motiveren, leer en besteed uit. Dan ga je dingen zien van en leren over jezelf die jij nog niet als toegevoegde waarde ziet. Hoe lekker is het als iemand anders dat naar boven haalt? Hoe lekker is het als je iemand in je mandje hebt die je helpt met je eigenheid, een goed concept, scherpe positionering, een sterk verhaal? En jij daarmee je bedrijf waardevol(ler) en rijk(er) kan maken. Nou! Go gooo!

Hoe begon ík daarmee? Een onverwachte scheiding bij de start van een transformatieproces van mijn bedrijf, deed mijn business-inner-fire direct meer oplaaien. En tegelijkertijd werd in mij het verlangen naar persoonlijke groei flink aangewakkerd. Vol erin, was mijn plan. Terugkijken (what the hell happened?). In het nu zijn (megagoed voor mezelf zorgen, wat is dat eigenlijk en hoe?). Vooruit kijken (waar wil ik naartoe?). En dan gelijk op alle aspecten van het leven. Heel veel leren. 

Confronterend. En magisch. Ik kreeg meer focus. Ging nog meer kiezen. Wat ik wilde doen werd concreter. De big picture werd groter. De vlinders in mijn buik voelbaarder. Leerde mezelf beter kennen. Waar ik goed in ben. Mijn eigenheid. Mijn goud. Wat ik kan (door)geven. Wat ik wil (door)geven. En zo ontstond - met mijn marcom -achtergrond - Rock Your Brand. Voor hulp bij concepting, strategie, identiteit, positionering, verhaal, communicatie, keuzes maken

Oké. Hoe staat het er bij jou voor? Heb je je businessconcept scherp? Wat lever je (op)? Heb je een goed merkverhaal? Communicatie die raakt?

Wat nou als ik je help om hier stappen in te zetten? Concrete actie. Richting. Focus. Motivatie. Voeding. Vuur. Energie. Ik weet dat ik hier veel ondernemers mee kan helpen. Ondernemers die tegen de volgende dingen aanlopen:

-  Ik weet niet hoe ik mij onderscheidend kan positioneren
-  Ik heb superveel ideeën, leuk, maar het zorgt ervoor dat ik mijn aanbod niet scherp krijg
-  Ik weet even niet waar ik moet beginnen met mijn business of ik weet even niet hoe ik verder moet met mijn business
-  Ik heb geen (merk)verhaal, maar wil ‘m zo graag op papier hebben
-  En wat is nou precies mijn boodschap? Kak!
-  Ik zou niet weten hoe ik mijn plussen kan omschrijven
-  En hoe maak ik hier nou communicatie van, zodat het aankomt bij mijn klanten?

Je neemt jezelf mee in je business

Anderen over mij

Ze weet zichzelf en anderen te enthousiasmeren en stimuleren. Pusht je om anders naar jezelf te kijken in wat je doet en hoe je het doet. Hoe zien ze je nu en hoe wil je gezien worden?

aanhalingsteken
Eric - Steinmeijer-Creations

Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren. Zij daagde me uit op hoe aantrekkelijk ik écht ben voor mijn klanten. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. Vrij, want zij is heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. Ze nodigt jou uit om ook écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!

aanhalingsteken
Sylvia - Intermittent Fasting coach

Zo fijn om mensen om me heen te hebben die me scherp houden. Zij is er eentje van. Ze daagt je uit, zegt gekke dingen en het leukste is, ze laat jou gekke dingen zeggen, ondeugend. En dat maakt ons zo aantrekkelijk allemaal. Ondeugd is een van de leukste dingen, maar zo ondergesneeuwd. Zij haalt het naar boven!

aanhalingsteken
Anne-Lies - Bloei!
brand-merk-branding-brandboard

COMING UP

Brandboard online

Jij maakt jouw brandboard. Je krijgt instructies en we reviewen 'm samen.

coach-positionering-identiteit-verhaal-communicatie-branding
€ 247,- p/3

Sparren Voor Next Steps

1-op-1 coach calls. Krijg richting, focus, energie. Ik voed je, motiveer je, houd je bij de les en wakker vuur aan. Je koopt de online coach calls per 3.  Elke sessie duurt 45 minuten en doen we via Zoom. Verzilvering binnen 3 maanden. Het onderwerp is aan jou.

communicatie-branding-identiteit-merk-positionering-belofte
€ 297,-

Branding Take Off

1-op-1 intensieve sessie. Wie ben je? Wat doe je? Waar ben je goed in? Wat wil je? Waarom? Naar de kern, zodat je vanuit daar kan bouwen aan een sterke positionering. Direct grote stappen. Stormbal omhoog. Schetsen, uitschrijven, neerzetten. Een sessie is 2/2,5 uur.  Je investering is € 297,-.

woestaantrekkelijke-jij
€ 289,-

Unieke Over Jou Vertelling 

Tot de verbeelding sprekend Over Jou Verhaal. Als tekstbestand. En als audiobestand (professionele studio-opname). Want, jij hebt een verhaal. Jij bent een verhaal. En een verhaal heeft een verteller nodig. 

jouw-merkverhaal-schrijven-branding-story
€ 2.499,-

Jouw Merkverhaal Op Papier

Ik bevraag je uitgebreid. En dan schrijf ik het. Dat merkverhaal van jou (ca 6 A4). Lekker hè? Inclusief anders dan anders Over Jou Vertelling én tips&tricks voor inzet van je merkverhaal.

coaching-business-positionering-identiteit-verhaal-communicatie-branding
€ 2.499,-

Drie Maanden Coaching

1-op-1 intensieve coaching. Samen creëren en bouwen. Focus en commitment. Zodat je meters maakt. De 3 maanden coaching bestaat uit 6 coach calls, 2 samenwerkdagen en opdrachten.

José weet alles van merkbouwen. Met haar kennis en vragen heeft ze me écht aan het denken gezet. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Ze zorgde voor meer scherpte in mijn verhaal. En ze geeft je inspiratie, groei, energie en plezier!

aanhalingsteken
Kristel - GatherUP

Superleuke, creatieve 'spar' sessie online gehad over mijn personal branding. Waarbij vooral de focus lag op de verdieping van mijn kernwaarden en het belang van de 

juiste inhoudelijke storytelling 

aanhalingsteken
Brigitte - Travel Transformatie coach

Iemand erbij hebben die helpt mezelf te branden zonder dat je van jezelf verwijderd raakt, is te gek. Ze is een vrouw met visie en stimuleert me mijn kijk te blijven vergroten

aanhalingsteken
Renan - Renan Bakker Music
arrow_drop_up arrow_drop_down