met-branding-marketing-communicatie-aan-de-slag

Scherpte en eigenheid in je concept, positionering en verhaal

Herken je dit?

-  Ik weet niet hoe ik mij onderscheidend kan positioneren
-  Ik heb superveel ideeën, leuk, maar het zorgt ervoor dat ik mijn aanbod niet scherp krijg
-  Ik heb geen (merk)verhaal, maar wil ‘m zo graag op papier hebben
-  En wat is nou precies mijn boodschap? Kak!
-  Ik zou niet weten hoe ik mijn plussen kan omschrijven
-  En hoe maak ik hier nou communicatie van, zodat het aankomt bij mijn klanten?

Je neemt jezelf mee in je business. Dat zorgt er onder andere voor dat je niet alles van jezelf ziet. Ga sparren, laat je supporten en inspireren, dan ga je dingen zien van en leren over jezelf en jouw product/dienst die jij nog niet als toegevoegde waarde ziet. En wel relevant en interessant zijn voor jouw klant.

communicatie-branding-identiteit-merk-positionering-belofte
€ 297,-

Branding Take Off

1-op-1 intensieve sessie. Wie ben je? Wat doe je? Waar ben je goed in? Wat wil je? Waarom? Naar de kern, fundament neerzetten, zodat je erna (opnieuw/aangescherpt) kan vermarkten. We gaan uitzoomen, inzoomen, schetsen en uitschrijven. Een sessie duurt 2/2,5 uur. Je investering is € 297,-. 

coach-positionering-identiteit-verhaal-communicatie-branding
€ 249,- p/3

Sparren Voor Next Steps

1-op-1 coach calls. Voor het aanscherpen van je missie, positionering, je onderscheidend vermogen. Krijg richting, focus, energie, blijf on track. Ik voed je, motiveer je, help je, houd je bij de les en wakker vuur aan. Je koopt de online coach calls per 3. Elke sessie duurt 45 minuten en doen we via Zoom.  Verzilvering binnen 3 maanden. Het exacte onderwerp is aan jou. Deze calls kunnen  ook een vervolg zijn op de Branding Take Off.

José weet alles van merkbouwen. Met haar kennis en vragen heeft ze me écht aan het denken gezet. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Ze zorgde voor meer scherpte in mijn verhaal. En ze geeft je inspiratie, groei, energie en plezier!

aanhalingsteken
Kristel - GatherUP

Superleuke, creatieve 'spar' sessie online gehad over mijn personal branding. Waarbij vooral de focus lag op de verdieping van mijn kernwaarden en het belang van de juiste inhoudelijke storytelling 

aanhalingsteken
Brigitte - Travel Transformatie coach

Iemand erbij hebben die helpt mezelf te branden zonder dat je van jezelf verwijderd raakt, is te gek. Ze is een vrouw met visie en stimuleert me mijn kijk te blijven vergroten

aanhalingsteken
Renan - Renan Bakker Music

Ze weet zichzelf en anderen te enthousiasmeren en stimuleren. Pusht je om anders naar jezelf te kijken in wat je doet en hoe je het doet. Hoe zien ze je nu en hoe wil je gezien worden?

aanhalingsteken

Eric - Steinmeijer-Creations

Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren. Zij daagde me uit op hoe aantrekkelijk ik écht ben voor mijn klanten. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. Vrij, want zij is heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. Ze nodigt jou uit om ook écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!

aanhalingsteken

Sylvia - Intermittent Fasting coach

Zo fijn om mensen om me heen te hebben die me scherp houden. Zij is er eentje van. Ze daagt je uit, zegt gekke dingen en het leukste is, ze laat jou gekke dingen zeggen, ondeugend. En dat maakt ons zo aantrekkelijk allemaal. Ondeugd is een van de leukste dingen, maar zo ondergesneeuwd. Zij haalt het naar boven!

aanhalingsteken

Anne-Lies - Bloei!