Weet jouw klant wel hoe woestaantrekkelijk jij voor hem of haar bent?  

Weet jij zelf wel hoe woestaantrekkelijk je voor jouw klanten bent?

Een onverwachte scheiding bij de start van een transformatieproces van mijn business , deed mijn business-inner-fire direct meer oplaaien. En tegelijkertijd werd in mij het verlangen naar persoonlijke groei flink aangewakkerd. Vol erin, was mijn plan. Terugkijken (what the hell happened?). In het nu zijn (megagoed voor mezelf zorgen, wat is dat eigenlijk en hoe?). Vooruit kijken (waar wil ik naartoe?). En dan gelijk op alle aspecten van het leven. 

Heel veel leren. Confronterend. En magisch. Ik kreeg meer focus. Ging nog meer kiezen. Wat ik wilde doen werd concreter. De big picture werd groter. De vlinders in mijn buik voelbaarder. Leerde mezelf beter kennen. Waar ik goed in ben. Mijn eigenheid. Mijn goud. Wat ik kan (door)geven. Wat ik wil (door)geven. En zo ontstond - met mijn marcom -achtergrond - Rock Your Brand. En vanuit daar het thema Woestaantrekkelijke Jij.

Alright. Ik wil dat jij in jóuw Woestaantrekkelijke Jij duikt. Relevant voor je klant. Relevant voor jou als ondernemer. Relevant voor jou als mens. 

En wat nou als ik je op weg help? Met mijn Online Training Je Woestaantrekkelijke Jij Naar Boven Halen. Ik weet dat ik hier veel ondernemers mee kan helpen. Ondernemers die tegen de volgende dingen aanlopen: 


-  Ik weet niet hoe ik mij (onderscheidend) moet positioneren
-  Ik heb geen (merk)verhaal, maar wil ‘m zo graag op papier hebben
-  En wat is nou precies mijn boodschap? Kak!
-  Ik zou niet weten hoe ik mijn plussen kan omschrijven
-  En hoe maak ik hier nou communicatie van, zodat het aankomt bij mijn klanten?
-  Ik wil een eigen merkstijl ontwikkelen, maar waar begin ik?
-  Zoals mijn website er nu uitziet/wat er nu op mijn website staat, dat is het (nog) niet helemaal
 

Anderen over mij

Ze weet zichzelf en anderen te enthousiasmeren en stimuleren. Pusht je om anders naar jezelf te kijken in wat je doet en hoe je het doet. Hoe zien ze je nu en hoe wil je gezien worden?

aanhalingsteken
Eric - Steinmeijer-Creations

Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren. Zij daagde me uit op hoe aantrekkelijk ik écht ben voor mijn klanten. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. Vrij, want zij is heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. Ze nodigt jou uit om ook écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!

aanhalingsteken
Sylvia - Intermittent Fasting coach

Zo fijn om mensen om me heen te hebben die me scherp houden. Zij is er eentje van. Ze daagt je uit, zegt gekke dingen en het leukste is, ze laat jou gekke dingen zeggen, ondeugend. En dat maakt ons zo aantrekkelijk allemaal. Ondeugd is een van de leukste dingen, maar zo ondergesneeuwd. Zij haalt het naar boven!

aanhalingsteken
Anne-Lies - Bloei!

Iedereen kan woestaantrekkelijk zijn voor een ander. Waar het mee start is jezelf woestaantrekkelijk vinden

woestaantrekkelijke-jij

Als je dit helder hebt. Kan definiëren.

En er communicatie van kan maken die raakt, dan haken klanten bij je aan. Willen ze met jou werken. Willen ze jouw product kopen. Jouw dienst. Willen ze jou.

 Jij bent in staat om verschil te maken. Om eruit te halen wat er in jou zit. Door aandacht te geven aan branding, kies je voor eruit halen wat er in jou zit. En ook voor wat jouw klanten nodig hebben. Jij bent namelijk ergens supergoed in wat hen verder helpt. Make that happen. Laat het stromen. Fucking win-win.
 Je kiest voor groei. Eigenheid. Eigen pad. Zingeving. Waarde. Vlinders.
 Wow!  
schrijven-verhaal-story-skills

1 ding moet je wel goed kunnen

Taal geven aan wie je bent, wat je doet, waarom en wat er bij jou te halen valt. Superduidelijk. Onderscheidend. Scherp. Eigen. Triggerend. Dit vraagt schrijfskills. Inzicht. Creativiteit. Merkstrategisch denken. De juiste vragen stellen. Lef. Zelfmotivatie.
 Hoe goed kan je dit? Heb je er zin in? Heb je er tijd voor?  
aantrekkelijk-keuzes-talent-waarde

Wat als ik je op weg help? 

Met mijn Online Training Je Woestaantrekkelijke Jij Naar Boven Halen. Zodat jij jouw woestaantrekkelijke jij ziet, kent, kan beschrijven en kan inzetten ten gunste van jouw business. Waarom vind ik dat belangrijk?

Omdat je ertoe doet. Talent hebt voor iets. Ergens voor wilt gaan. Van betekenis wilt zijn. Van betekenis kan zijn. Waarde in je hebt. En het superzonde is als je dat onbenut laat. Voor jezelf. Voor je klant. Voor de wereld. Onderschat dat niet. En onderschat jezelf niet.  En why (with) me?  Ik ben geïnteresseerd in mensen. In jou.  In je verhaal. In je rugzak. In je keuzes. In je talent. En wil al het eigens en waardevols in jou naar boven halen en definiëren. Openen.

cover-werkboek-training-je-woestaantrekkelijke-jij

Waar bestaat de training uit? 

+  Een werkboek met opdrachten & verdiepende vragen

En wat levert de training op?

Je hebt input en voeding voor het scherper maken van je positionering
+  Je bent beter in staat om een heldere boodschap te formuleren
+  Je kan een ingrediëntenlijst maken voor jouw eigen merkverhaal  
+  Je bent je meer bewust van de kracht van branding en hoe het voor je kan werken
+  Je ervaart dat je sneller en makkelijker vooruit komt als je je laat helpen  
+  En, je krijgt een flinke energy-booster. Ik heb daar veel van en geef graag weg 

José weet alles van merkbouwen. Met haar kennis en vragen heeft ze me écht aan het denken gezet. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Ze zorgde voor meer scherpte in mijn verhaal. En ze geeft je inspiratie, groei, energie en plezier!

aanhalingsteken
Kristel - GatherUP

Superleuke, creatieve 'spar' sessie online gehad over mijn personal branding. Waarbij vooral de focus lag op de verdieping van mijn kernwaarden en het belang van de 

juiste inhoudelijke storytelling 

aanhalingsteken
Brigitte - Travel Transformatie coach

Iemand erbij hebben die helpt mezelf te branden zonder dat je van jezelf verwijderd raakt, is te gek. Ze is een vrouw met visie en stimuleert me mijn kijk te blijven vergroten

aanhalingsteken
Renan - Renan Bakker Music

Klaar voor de start?