over-jou-vertelling

Een over-jou-verhaal dat spot-on
je persoonlijkheid verwoordt?

Voor je Over Jou-pagina. Voor je jobhunting. Voor als je jezelf een mooi verhaal over jezelf gunt.

Hi there! José hier! Ziener van jouw toegevoegde waarde. Hoe ik daar achter kwam, werd op een moment in mijn leven heel duidelijk. Een onverwachte scheiding bij de start van een transformatieproces van mijn business, was het startpunt. Mijn business-inner-fire laaide op. En tegelijkertijd werd in mij het verlangen naar persoonlijke groei flink aangewakkerd. Vol erin, was mijn plan. Terugkijken (what the hell happened?). In het nu zijn (megagoed voor mezelf zorgen, wat is dat eigenlijk en hoe?).
Vooruit kijken (waar wil ik naartoe?). En dan gelijk op alle aspecten van het leven. Heel veel leren. Confronterend. En magisch. Ik kreeg meer focus. Ging nog meer kiezen. Wat ik wilde doen werd concreter. De big picture werd groter. De vlinders in mijn buik voelbaarder. Leerde mezelf beter kennen. Waar ik goed in ben. Mijn eigenheid. Mijn goud. Wat ik kan (door)geven. Wat ik wil (door)geven. En zo ontstond - met mijn marcom -achtergrond - Rock Your Brand. En vanuit daar het thema Woestaantrekkelijke Jij.

Ik ging van reclamebureau-dier, naar freelancer, naar off- en online ondernemer met een visie, verlangen en schaalbare business. Als conceptdenker. Als creatief. Als strateeg. Als communicator. Als triggeraar.

Met José een branding-middag gehad. Hele gezellige en leerzame middag. Ook een 'over jou' verhaal laten maken. Leuk gesprek gehad en waar ik dat zelf niet goed kan verwoorden maakt José er een superleuk verhaal van waarvan je denk "ja.. dit ben ik". Mijn 1e reactie: "oh Wauw! Gaaf joh.. best een beetje kippenvel"

aanhalingsteken
Patries - Pro Dog hondentrainer

Dankzij José kon ik dat stuk extra van mezelf laten zien en onderscheidend zijn in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. En ja hoor, meteen eerste schot raak. Dankjewel José!!

aanhalingsteken
Danielle - projectleider @ UMC 

Wauw! Ik vind het geweldig en een beetje gek en dat is juist zo leuk, zo verfrissend. Een over mij pagina geschreven en ingesproken vol expertise is zo uniek. Je hebt prachtige vragen gesteld die tegelijkertijd zo eenvoudig zijn. Ik had dit jaren eerder willen ontvangen. Ik ben weer een beetje verliefd op mijn eigen leven. 

aanhalingsteken
Anne-Lies - Bloei!

Word loveable en interesting door je eigenheid te gebruiken.
Weet je, jij hebt een verhaal. En jij bent een verhaal.

En een verhaal heeft een verteller nodig.  

Ik ben jouw verteller.

De maker en verteller van Jouw-Over-Jou-Verhaal.
Maar dan zó anders dan anders.

Precies zo dat jij (weer) 'verliefd' wordt op jezelf. 

Bedenk eens wat dat doet met jou. Wat dat je geeft.
En waar je dan toe in staat bent. 

Én, hoe dit aankomt bij een ander.
Je (potentiële)klant. Of je (potentiële) werkgever.

En wat ze dan willen. Van jou.

Tof he, het verhaal van Anne-Lies?
Zo'n vertelling kan ik ook voor jou maken. 

Dan ben je af van de struggle hoe je jezelf nu weer introduceert. Als ondernemer. Als werkzoekende. Als je jezelf een mooi verhaal over jezelf gunt.

over-jou-vertelling

Wat krijg je?

- Vette persoonlijkheidstekst voor op je website, als pitch, voor jezelf
- 1x als tekstbestand (Word)
- 1x als professionele studio-opname (wav en mp3)

over-jou-vertelling

Hoe werkt het?

- Ik interview je via Zoom
- Ik schrijf jouw Over-Jou-Verhaal
- En bij akkoord, spreek ik 'm in
- Je krijgt de tekst en audiobestanden via de mail