Jouw merkverhaal

Op papier. Boordevol waarde. Mega-aantrekkelijk.

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Yep, iedere ondernemer.

Wat is jouw brandstory? Jouw onderscheidende verhaal?

Het schrijven van jouw eigen verhaal geeft identiteit aan je merk. Net als een stijl. Het is onderdeel van branding. Jouw verhaal vertelt wat je doet. Waarom. Voor wie. Als je dit serieus neemt en aandacht geeft, dan maak je er communicatie van. Met een boodschap die je klanten raakt. Het maakt je persoonlijker. Sympathieker. Aantrekkelijker. Je prikkelt nieuwsgierigheid. Inspireert. Zorgt voor herkenning. Maakt het concreet. Zodat jouw klant weet wat er bij jou te halen valt. Het verwoordt precies jouw waarde. En dit allemaal zorgt voor fans, klanten, buddy’s, groei.

En superbelangrijk, helpt je bij jouw missie.

Ik schrijf jouw merkverhaal.

Jouw onderscheidende verhaal. Met merkwaarden en plussen. Zoom in op de behoeften van jouw klanten. En schrijf shortcopy in de vorm van korte inspiratieteksten. Beloftes. Statements. Wist je dats. Verdere nice to know. En need to know. Ik maak van jouw brandstory communicatie.
In totaal krijg je van mij 3-4 A4’s.

Ik ga je uitgebreid interviewen. En dan schrijven. Tussentijds reviewen we. De output is tekst die je op jouw website kan plaatsen. Op je socials. Op printuitingen. Je kan jouw verhaal pitchen en delen waar dan ook. Concreet. Op basis van wat je in je hebt. Met een duidelijke toegevoegde waarde. Met eigenheid. Met persoonlijkheid. Onderscheidend. Met impact. Met een boodschap. En met dit kan jij verder.

Voor wie?

Voor de ondernemer die zijn of haar merkverhaal nog niet scherp heeft. En/of struggelt met het op papier krijgen. En dat dit je remt en frustratie oplevert. Je snapt wel de toegevoegde waarde van branding. En bent bereid te investeren om je verder te brengen. Zorg dat je jouw eigen verhaal naar boven haalt. Daarmee haal je je waarde naar boven. En kan je jouw klant geven wat hij nodig heeft.

De investering hiervoor is = €1.697 excl. btw

Zooo lekker als iemand dit voor mij doet!

Telling is Selling