Rock Your Brand

Workshop

Picture this

Stap een dag uit je gebruikelijke work mode in een andere work mode.

Je stapt niet op de fiets of in de auto naar je kantoor. Naar een klant. Of loopt niet met je kop koffie naar je werkplek thuis. Nee, je gaat naar mij. Net als een paar andere ondernemers. Om naar jouw bedrijf te gaan kijken als merk. Je gaat knippen, plakken, tekenen en schrijven.

Je gaat jouw merk visualiseren. Dat doe je niet dagelijks. Is wel heel waardevol.

Want, toffe ondernemer, door je merk te visualeren ben je bezig met branding. En goede branding trekt klanten aan. Wordt onderschat. Maar, maakt je aantrekkelijk. Loveable. Interessant. Impactvol. Van waarde. En hé, van waarde zijn voor jouw klanten en voor jezelf. Dat wil je toch?

Ik zie ons al zitten. Jij?

Wat?

Maak kennis met de wereld van branding. Wat het kan doen voor je bedrijf, je succes, jouw klanten, jezelf als ondernemer. Krijg inzicht in jouw eigen merk. En in datgene wat je wilt met jouw merk. Je gaat terplekke visualiseren.

Je krijgt de opdracht om 2 Brand Boards te maken. 1 van hoe jouw merk er nu uitziet. En 1 van hoe jouw merk eruit ziet in your dreams. Een vision board. En ik ga je hier bij helpen.

Dit gaat zoveel inzicht geven. Brengt bewustwording. Lol. En wakkert zin aan om branding een vast onderdeel van je business te maken.

Voor wie?

Voor de ondernemer die nog geen duidelijke, definieerbare, onderscheidende identiteit voor zijn of haar bedrijf heeft die superaantrekkelijk en loveable maakt.

Investering = €197, excl. btw, incl. materiaal en eten&drinken.

Superleuk zeg.

Jump around! Jump around!
Jump up, jump up and get down!