Picture this

Stap een dag uit je gebruikelijke work mode in een andere work mode.

Je stapt niet op de fiets of in de auto naar je kantoor. Naar een klant. Of loopt niet met je kop koffie naar je werkplek thuis. Nee, je gaat naar mij. Net als een paar andere ondernemers. Om naar jouw bedrijf te gaan kijken als merk. Je gaat knippen, plakken, tekenen en schrijven.

Je gaat jouw merk visualiseren. Dat doe je niet dagelijks. Is wel heel waardevol.

Want, toffe ondernemer, door je merk te visualiseren ben je bezig met branding. En goede branding trekt klanten aan. Wordt onderschat. Maar, maakt je aantrekkelijk. Loveable. Interessant. Impactvol. Van waarde. En hé, van waarde zijn voor jouw klanten en voor jezelf. Dat wil je toch?

Ik zie ons al zitten. Jij?

Wat?

Maak kennis met de wereld van branding. Wat het kan doen voor je bedrijf, je succes, jouw klanten, jezelf als ondernemer. Krijg inzicht in jouw eigen merk. En in datgene wat je wilt met jouw merk. Je gaat terplekke visualiseren.

Je krijgt de opdracht om 2 Brand Boards te maken. 1 van hoe jouw merk er nu uitziet. En 1 van hoe jouw merk eruit ziet in your dreams. Een vision board. En ik ga je hier bij helpen. Ben je startend ondernemer, dan maak je er 1 en kan je daarop los.

Dit gaat je inzicht in jouw branding geven. Brengt bewustwording. En wakkert vuur aan. Zodat je weet wat je next steps zijn. Vanuit jouw kern. Zodat je je sterk kan positioneren. Het verschil kan maken. Woestaantrekkelijk kan zijn voor je klanten. En klanten jou gaan benaderen.

Voor jou, als je dit herkent

Geen idee hoe ik mezelf goed kan positioneren. En waar begin ik? En wat zijn mijn next steps? Ik heb niet echt een (merk)verhaal. Mijn identiteit definieren? Mijn merkwaarden? Uhhm. Ik verschil denk ik niet veel van mijn concurrenten. Er zit meer in mij dan klanten nu van mij zien en weten. Ik weet niet zo goed hoe ik mijn klanten kan raken en inspireren.

Investering = €147. Excl. btw. Incl. materiaal en lunch van Alberts eten&drinken.

Ja, wil ik!
Stap 1. Kies een datum hieronder
Stap 2. Betaal via de betaallink
Hierna is je plek geclaimd

Jump around! Jump around!
Jump up, jump up and get down!