foto van een boom en een prachtige blauwe lucht in een idylisch dorp in de buurt van izmir

Healingsessies

Je energie in balans & stromend

Healen = herstellen. Het doel van een energetische healing is herstel. Je energie weer in balans brengen. Vanuit de gedachte en het uitgangspunt dat we holistische wezens zijn. Dat alles met elkaar verbonden is. En, dat alles energie is. 

Een energetische behandeling schoont je lichaam op en lost blokkades op. Ik werk met eeuwenoude Sjamanistische technieken. Technieken waarbij toxische energie wordt verwijderd uit je aura en lichaam. Toxische energie waar we allemaal mee belast zijn en ongoing mee belast worden (door ons westerse leven, trauma's, omgang met anderen). Dat kan je bijvoorbeeld merken aan een gevoel van vastzitten, emoties die hoog oplopen, grenzen niet goed kunnen voelen, het gevoel hebben dat dingen niet stromen of fysieke klachten ervaren.

Vanuit ancient wisdom is een energetische behandeling en ceremonie onderdeel van het leven. Voor velen van ons niet. Zie het als een top-tot-teen-douche, waarbij je niet lichte energie van je afspoelt. Energie kan weer stromen en blokkades worden opgeheven. Je kan je lichter, meer open en meer connected met jezelf voelen. Het kan ook ruimte geven aan iets. Of je een bepaalde helderheid brengen. Wat helpend is voor doing life.

Een energetische sessie kan je eenmalig, maar ook heel goed vaker doen. Als een soort onderhoud voor regelmatig herstel van de energiebalans in je lichaam. 

foto van jose wintertijd rock your life
foto van gitaar spelen vergeet niet te spelen in je leven

Dit is wat je krijgt

||  Zakken in je lichaam. Ervaren. Voelen. 

||  Space holding  

||  Opschoning van je chakra's en energieveld

||  Balansherstel van je lichaam

||  Energie die weer natuurlijk door je lichaam stroomt en niet meer vastzit

||  Aandacht voor jou en jouw proces 

||  Dit alles in een veilige setting, ceremonieel, met ruimte voor dat wat jouw lichaam ons vertelt

||  Wat je erna kan ervaren en voelen verschilt: meer ruimte, lichter, rustiger, blijer, helderder, soms voel je (nog) niets. Integratie kost tijd én een duidelijk na-gevoel is niet perse nodig. Laat vooral je hoofd er niet iets van maken, het gaat namelijk voorbij het veld van woorden

Als je binnenkomt laat ik je landen, we hebben een korte praat met thee, doen een ademhalingsoefening en dan volgt de healing. Ik stem me af op jouw energie en waar die gestagneerd is. Ik houd ruimte met aandacht, liefde en aanwezigheid. De diepte en jouw ervaring van de healing is een samenspel van mijn vermogen tot space holding en jouw openheid en ontvankelijkheid (van dat moment). 

foto van zonsondergang prachtig magisch


What you seek, is seeking you

- Rumi - 

foto van zonsondergang prachtig magisch

What you seek, is seeking you

- Rumi -

De healing bij José voelde liefdevol, veilig en vertrouwd. Ze straalt rust uit en maakt oprecht verbinding. De behandeling zelf was een moment van pure ontspanning. Rust, stilte en even terug naar je kern. Een aanrader als moment écht puur en alleen voor jezelf.

foto van tessa heling sessie en coaching praktijk jose te loo
TESSA
Voorafgaand aan de sessie voelde ik wat weerstand. Ik kon me moeilijk voorstellen wat we zouden gaan doen waardoor het 'gek' en 'spannend' werd in mijn hoofd. Me iets meer verdiepen erin en me open stellen voor dit nieuws maakte dat de weerstand zakte. Ik ben blij dat ik deze sessie bij José heb gevolgd, want ik heb ontspanning en rust in mijn hoofd ervaren. Tijdens al en aan het eind echt heel ontspannen. Na de healing kon ik dat gevoel thuis 's avonds ook goed vasthouden. Zo had ik oa behoefte aan een boek ipv tv. Fijn en welkom.
SUSANNE

Jouw investering in jezelf - met deze losse energetische behandeling - is tijdelijk €88 (incl. btw particulier, excl. voor ondernemer), omdat ik deze prachtige ancient technieken vorig jaar heb mogen leren. De prijs gaat later omhoog. Duur circa 1,5 uur.

jose op camping buitenland feeling free