jose maakt het vuur aan in een pizza oven


Ik ben hier met een bedoeling en jij ook.
We hebben allebei een speelveld that's called life.  

Ik wakker graag aan en nodig graag uit tot doing life in de en jouw volheid. 
Want mooi mens, leer de kunst van het leven. Het is er vóór je. 

Toen ik in mezelf ging investeren

In 2020 betrad ik het pad van persoonlijke ontwikkeling. Het startsein was mijn scheiding (die nogal onverwacht kwam). Een van de recepten voor anders 'moeten', willen, kijken, doen. Net als andere life happenings die je wereld op z'n kop zetten en/of je hard raken. Of omdat het ergens schuurt. Schreeuwt. Fluistert. De journey van dit pad is ongoing. Nieuwsgierigheid won en wint het iedere keer. Mijn nieuwsgierigheid naar (mijn) gedrag, mind, body, soul en spirit. naar het zichtbare en onzichtbare. Ik leer(de) van het verleden, kijk het licht en het donker aan. Duik vol in mezelf. In mijn krachten en in mijn flaws. Ontdek. Ont-dek. En ontpop.

Dit pad is geen rechte lijn. Kent challenges, highs en diepe lows. Financieel. Relationeel. Mentaal. Emotioneel. En ik wil het. Ik omarm de lessen. En weet dat het schone stuk erachter verscholen ligt. Investeren in mezelf is een daily practise en habbit geworden. Waarom? Zodat ik volledig in mijn kern zak, in dit leven, mijn wijsheid, mijn kracht, kan ontvangen wat voor mij bedoeld is en kan geven wat ik mag (door)geven. Into mijn eigen pure zijn, ten dienste van mezelf, loved ones, moedige anderen en de wereld.

Ontdekte ik de kunst van het leven

Mijn business en life purpose veranderden hiermee compleet. Ik liet mezelf coachen. In het ondernemerschap en op persoonlijk vlak. Je neemt jezelf nu eenmaal overal in mee, dus een scheidslijn is er niet echt. Ik transformeer(de) mijn shit, open en verdiep.

Ik bevind me in een veld dat het aardse combineert met het kosmische. Een verbinding met mijn hele zelf en de en mijn natuur. Ik leer mezelf en het leven echt kennen. Ware authenticiteit. Ware liefde. Ware kracht. Laat coaches, mentoren, therapeuten, inspirators, teachers en gidsen toe op mijn life journey. Studeer en kies. I grow through what I go through. Volg mijn eigen pad.

Mijn mindset is veranderd. Mijn bewustzijn ook. Net als mijn energie. Mijn way of life. Relaties. Moederschap. Ik nodig jou uit. Als coach, sparringpartner, aanwakkeraar, spaceholder, lichaamswerker. Ik nodig je uit en ik daag je uit. Met alle rollen die je hebt en/of aanneemt en je verlangen naar anders, naar loskomen, naar vrijmaken, naar meer eigenheid, speelsheid, creatiekracht en liefde. Ik ben er voor jou. Om een stukje op jouw levenspad mee te lopen als je de roep voelt. 

Voor Rock Your Life

20 jaar in het marketing- en communicatievak. In 2015 schreef ik me in bij de KvK en startte ik met ondernemen. Vanuit Rock Your Brand hielp ik ondernemers met hun identiteit, positionering, verhaal en communicatie. Ik integreer dit nu in mijn coaching voor ondernemers. Heb je als (startende) ondernemer een hulpvraag op het vlak van je positionering, strategie, missie, visie, waarden of aanbod, boek dan een sessie bij me en ik ga je vooruit helpen.

Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen, check dan mijn LinkedIn-account. 

jose maakt het vuur aan in een pizza oven

You grow through what you go throughjose maakt het vuur aan in een pizza oven

You grow through what you go through

foto jose met shit tekst lucky b en i love it dankbaarheid

Nieuwsgierig geworden?

Waar wil je uit? Waar wil je in? Wat wil je wel? Wat wil je niet (meer)? Waar heb jij zin in? Hoe mag het leven er van jou, voor jou uitzien? Zie je wat er kan? Zie je wat jij kan? En wat je doet? Kijk je echt naar jezelf? Onderzoek je je binnenwereld? En zie je wat het leven je aanbiedt? Wat wil jij van het leven? En wat wil het leven van jou?