foto jose met kids fietsend door de oude binnenstad van amersfoort

Sessies voor ondernemers 

Co-creatie, sparring, zicht en strategie

gietijzeren bewerkte deur met bloemen als ingang van een restaurant in istanbul

Dit is wat je krijgt

||  Je eigenheid en je plussen scherp

||  Je gaat merken dat dit je krachtig doet voelen

||  Inzicht in hoe jij je onderscheidend kan positioneren

||  Je komt erachter dat ook jij een verhaal hebt en welk verhaal

||  Inzicht in hoe tot de verbeelding sprekende communicatie werkt

||  Je gaat jezelf leuker en interessanter vinden omdat je waarde meer definitie krijgt  

||  Ik zie, ik zie wat jij nog niet van jezelf ziet   

||  Richting

||  Strategie 

||  Duiding

||  Verfrissende ideeën 

||  Meer zin en lol omdat er beweging komt daar waar het vastzit

José heeft mij goed geholpen om de communicatie van het merk van mijn eenmanszaak op orde te brengen. Ze heeft frisse ideeën, en is prettig om mee samen te sparren. Het resultaat is verfrissend en nieuw, met voor mij meer duidelijkheid over mijn merk. Het mooie is dat ze iets naar boven haalt wat ik zelf niet zag, terwijl het wel echt mijn eigen merk blijft.

foto van klant rene
RENE
José weet alles van merkbouwen. Met haar kennis en vragen heeft ze me écht aan het denken gezet. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Ze zorgde voor meer scherpte in mijn verhaal. En ze geeft je inspiratie, groei, energie en plezier!
icoon quote teken voor testimonials reviews
KRISTEL

Ik liep een beetje vast in hoe ik me wilde profileren. Zij daagde me uit op hoe aantrekkelijk ik écht ben voor mijn klanten. Door dit hardop uit te spreken in een vrije setting, werd dit weer meer inzichtelijk voor mezelf. Vrij, want zij is heel open en ontvankelijk en ook lekker zichzelf. Ze nodigt jou uit om ook écht jezelf te zijn. Zeer inspirerend!

icoon quote teken voor testimonials reviews
SYLVIA
Ja, weet je, José haalt iets bij je naar boven - van jezelf - wat je nog niet eerder hebt gezien. Ze is een ziener. Ze maakt iets wat onzichtbaar is dus zichtbaar. En daardoor leer ik mijn toegevoegde waarde nog meer kennen maar...en die wil je, weet mijn deelnemer bij wie ze moet zijn. Hoe waardevol is dat?
foto van gast teacher anne-lies
ANNE-LIES

Iemand erbij hebben die helpt mezelf te branden zonder dat je van jezelf verwijderd raakt, is te gek. Ze is een vrouw met visie en stimuleert me mijn kijk te blijven vergroten.

foto van renan renan bakker music voor ervaring werken met mij
RENAN
Ze weet zichzelf en anderen te enthousiasmeren en stimuleren. Pusht je om anders naar jezelf te kijken in wat je doet en hoe je het doet. Hoe zien ze je nu en hoe wil je gezien worden?
icoon quote teken voor testimonials reviews
ERIC

Wat een verademing. Een verrijking. Een bevlogen enthousiaste vrouw met passie voor haar vak. Ze stelt vragen waardoor je reflecteert op jezelf. Het was een gave openbaring.

icoon quote teken voor testimonials reviews
LISETTE

Nou, eye-opener! Ik realiseerde me dat ik me heel bescheiden opstel in wat ik doe en wie ik ben. En dat dit niet hoeft. Als je goed weet waar je voor staat. Waar je goed in bent. Wat je te brengen hebt. Dat is datgene wat je echt mag gaan uitdragen. José heeft dat mooi naar boven gebracht. En daar ben ik heel blij mee.

icoon quote teken voor testimonials reviews

PETER

Jouw investering voor sparring, co-creatie, (in)zicht, strategie en communicatie is €333 (excl. btw). Beschreven flipover-vellen gaan met je mee naar huis. Duur van de Rock Your Brand sessie is 2,5 uur. Na 2-3 wkn hebben we nog een korte call - zie dit als een extra voed-support-bekrachtigings-Q&A-moment

foto van jose die een boks geeft in de lucht zelfliefde verbinding goed gevoel