Gratis download
E-book 'Pak regie: 33 krachtige zinnen voor vrouwen voor uit het hoofd, in het hart'

Meer regie over jouw eigen leven, zodat je meer authenticiteit, diepte en vrijheid ervaart?

☯ Ontdek hoe de krachtige, inspirerende notes positieve gedachten, veerkracht en leiderschap uitnodigen

☯ Laat je innerlijke vuur aanwakkeren, zodat je meer kan ontpoppen

☯ Leer te leven vanuit je hart. Dit zorgt voor een diepere verbinding met jezelf, anderen en de wereld om je heen

☯ Krijg tools voor zelfreflectie en bewustwording, zodat je gedachten en gedrag kan herkennen en je mogelijkheden creëert voor anders doen en transformatie

☯ Laat je uitnodigen tot eigen pad volgen, uit een zoals-het-hoort stappen. Tot leven in de en jouw volheid

50%
Je bent er bijna...
E-book Pak regie: 33 krachtige zinnen voor vrouwen voor uit het hoofd, in het hart
JA, DIT WIL IK


ebook voor vrouwen pak regie en leef authentieker, vrijer en met meer vervulling

José heeft me uitgedaagd om voor datgeen te gaan wat ik graag wil bereiken. Door tips, opdrachten en prettige talks. Niets hoeft, alles mag. Juist als vrouwen elkaar supporten kan er veel moois ontstaan. 

foto deelnemer coachingsprogramma jose te loo rock your life
ELICE

Vanuit veel humor, lichtheid en kwetsbaarheid word je samen met José degene die je wilt zijn en floreer je op de thema’s waar je mee bezig bent.

foto bij testimonial rock your life jose te loo
WIYANTI

Werken met José heeft me laten zien dat ik mezelf centraler mag stellen. Wat is dat toch dat we dat zo weinig doen? José focust op mijn behoefte, vraagt door, zet mij steeds even stil en aan het denken.

SUSANNE
foto van zonsondergang prachtig magisch

What you seek, is seeking you

Rumi

Over de maker

Hey! José hier. In 2020 betrad ik het pad van persoonlijke ontwikkeling. Het startsein was een onverwachte scheiding. Een van de recepten voor anders 'moeten', willen, kijken, doen. 

Het was aan mij. Ik wilde van de situatie leren. En ik wilde leren van en over mezelf. Dat vroeg om nieuwsgierigheid en openheid en ook om moed en regie.

Er vonden meer happenings plaats. Een journey van donker en licht. Van angst, chaos, vreugde en liefde. Van alle hoeken en gaten. All inclusive. Een journey die wat vraagt, een journey die wat geeft. Mijn life purpose veranderde en mijn business purpose veranderde.  


Ik nodig je uit en ik daag je uit. Met alle rollen die je hebt en/of aanneemt en je verlangen naar anders, naar vrijmaken, naar meer eigenheid, leiderschap, verbinding en vervulling. Nodig? Regie en zakken in je lichaam. Ik reik naar je uit. Om een stukje op jouw levenspad mee te lopen en daadwerkelijk die regie te pakken. Een begin? Dit e-book. 

foto van jose net wakker en zin in de dag

Kijk maar of je de roep voelt lieve vrouw. Om de regie te pakken over jouw leven. Niemand anders gaat het voor je doen. Up to you. Uit je hoofd, in je hart. You go, aho.

50%
Je bent er bijna...
E-book Pak regie: 33 krachtige zinnen voor vrouwen voor uit het hoofd, in het hart
JA, VOEL IK


ebook voor vrouwen pak regie en leef authentieker, vrijer en met meer vervulling