jose op bank buiten bij blur store enjoying life dankbaar

Groepstraject Rock Your Life voor vrouwen

De magie van een groep

In verbinding met jezelf en anderen leren en groeien. Een groep werkt weer zo anders dan 1-op-1. Je leert van anderen en anderen van jou. Er wordt een veilig en diep samen gecreëerd. En dat is ontzettend waardevol, supportive en liefdevol. Niet in de minste plaats omdat verbinding en nabijheid een absolute menselijke behoefte is. 

Ik neem je mee op een journey van verandering in, inzoomen, uitzoomen op jezelf, zakken in je lichaam, jezelf beter leren kennen, bewustwording, inzichten, verwondering, betekenis en diepgang. In dit rijke traject breng ik ook gast-teachers in. We werken op verschillende thema's door de maanden heen. We maken connectie met mind, body, soul en spirit.

Ik nodig je uit en ik daag je uit om leiderschap te pakken. Voor jezelf en al het leven. Voor je brein en je lichaam. Wat een uitwerking heeft op jouw omgeving. Je relaties. Je keuzes.

Omdat je gedrag verandert. Je gaat anders kijken, anders zien, horen, ruiken, proeven, voelen. Daarvoor heb je jezelf en het leven wel te ont(-)dekken. Aan te kijken. Uit te pakken. Op te schonen. Te omarmen. All inclusive. De ups en de downs.

Rock Your Life, moedig en vrij human being.  

jose in liefde met liefde voor het leven
foto vlinder en de symboliek van transformatie door coaching ontpopping

Dit is wat je krijgt

||  Een reis into jouw eigen wijze, multi, krachtige, zachte, stevige, magische zijn 

||  Live momenten, groepssessies, 1-op-1 sessies, oefeningen, opdrachten, talks en lessen 

||  Een veilige plek waar het over jou mag gaan. Met herkenning. Erkenning. Empowerment. Support

||  Bewustzijnsgroei. Een verruimde blik. Over wat je weet, over wat je nog niet weet en niet meer weet

||  Coaching op mindset, gedrag - conditioneringen, mechanismen, blokkades, emoties - bewustzijn, (way of) life, transformatie  

||  Lichaamswerk, energiewerk en space holding 

||  Positieve energie, food for thought, inzichten en liefde die je uplift. En doorwerkt in je daily life 

||  (meer) lol en zingeving

||  Aandacht voor en ontluiking van jou. Inzoomen op jou als mens, je vrouwelijkheid, je creativiteit, je remmingen, je emoties, je speelsheid, je verlangens, behoeften en jouw eigenheid

||  Vrouw tot vrouw. Je bent met like-wanted-women. In een space die gevoed is met respect, ruimte, openheid en humor

||  Vlinders in je buik. Van jezelf. Van wat jij wil. Van het leven  

||  En... dat wat du moment ontstaat

||  En... dat wat ik du moment nog meer besluit te geven 

muurschildering street art kleurrijk vrouw dieren


Ikigai [ik - ee - guy]

A reason for being. The thing that gets you up in the morning

muurschildering street art kleurrijk vrouw dieren

Ikigai [ik - ee - guy]

A reason for being. The thing that gets you up in the morning

Ik stapte in met een nieuwsgierige blik, geen verwachtingen en het heeft op een hele speelse manier voor meer innerlijke kracht gezorgd. Met super originele opdrachten (en ik heb nogal wat dingen gevolgd) en heerlijke voicemessages die je helpen herinneren aan het maandthema en jouw focus die week. Het blijft hierdoor on-topic (o ja ik ben ook nog voor mezelf bezig).

foto van iris bij testimonial deelname rock your life programma voor vrouwen van jose te loo
IRIS

Een programma dat je uit de ratrace van de dagelijkse realiteit laat stappen. Het creatieve programma maakt je bewust van jezelf, van wat je aan het doen bent en wat je graag zou willen. José heeft me uitgedaagd om voor datgeen te gaan wat ik graag wil bereiken. Door tips, opdrachten en prettige talks. Niets hoeft, alles mag. Juist als vrouwen elkaar supporten kan er veel moois ontstaan. 

foto van elice bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
ELICE

Werken met José heeft me laten zien dat ik mezelf centraler mag stellen. 

Wat is dat toch dat we dat zo weinig doen? José focust op mijn behoefte, vraagt door, zet mij steeds even stil en aan het denken.  

Speels is niet eng kwam ik achter. Het kan ook zitten in kleine dingetjes zoals even iets anders doen dan je ‘normale ritme’. Onverwacht de stad in, rustig je koffie opdrinken tijdens een momentje ipv hup hup tijdens werk.

foto van susanne bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
SUSANNE
foto van graffiti tekening street art wall art


Hoe ziet de Rock Your Life 6 maanden journey eruit? 

foto van graffiti tekening street art wall art


Hoe ziet de Rock Your Life 6 maanden journey eruit? 

speelsheid vrolijkheid zoet kleur

Welkomstpakket

Na aanmelding ontvang je een welkomstpakket. Ik hou van voorpret. Dat zet al iets aan. Zet iets in werking. Doet wat met je energie. 
jose starend uit het raam met koffie

Kick-off

We starten met een groeps-kick-off. We vieren jouw deelname, de groep en luiden in. 
foto restaurant in de buurt van Izmir

Livemomenten, training, sharing, talks

Mix van groepscoaching, training, delen, lessen van externen en Q&A's naar aanleiding van opdrachten, oefeningen en de thema's waar we doorheen werken.
laat jezelf coachen schoonheid leven rock your life

1-op-1 sessies

1-op-1 coachings en healingsessies met mij. Je haakt aan op de thematiek. Wat je kwijt wilt. Wat je wilt vragen. Wat je nodig hebt. Gerelateerd aan waar je nu staat. Mag online of live. De healingsessies vinden plaats in Amersfoort.   
slippers in kleurrijk buiten

Opdrachten

2x per maand krijg je een opdracht. Die ontvang je per mail en kan je in die weken erna zelf doen. De tijdsinvestering varieert van 0,25 - 2 uur.  
foto happy stone voor de eerlijke vinder ergens op het campingterrein

Voice-messages

Die spreek ik bij je in. En gaan over het thema waar we op dat moment mee werken en de opdrachten. Ik stel je een vraag. Ik deel een ervaring of inzicht. Ik ga dieper in op het thema. Ik pik er iets uit waar ik extra aandacht aan wil geven. Ik neem je mee. Ik zoom in. Ik zoom uit.
foto van discobal aan plafond vieren

Kick-out

Aan het eind van de 6 maanden, luiden we uit. We blikken terug. Staan stil. Verbinden met elkaar. Kijken naar het nu. Naar jouw nu. En we vieren jou en het leven. 
foto happy stone voor de eerlijke vinder ergens op het campingterrein

Gastlessen en wat zich aandient

In dit programma nodig ik gast-teachers/coaches uit.

En dat wat ik in de aanloop of ten tijde van wil toevoegen, laat ik ontstaan. Die ruimte en vrijheid pak ik.


Stap je in als je nog niet alles van tevoren (precies) weet?
Het groepsprogramma laat je uit de ratrace van de dagelijkse realiteit stappen. Maakt je bewust van jezelf, van wat je aan het doen bent en wat je graag zou willen. José heeft me uitgedaagd om voor datgeen te gaan wat ik graag wil bereiken. Door tips, opdrachten en prettige talks. Niets hoeft, alles mag. Juist als vrouwen elkaar supporten kan er veel moois ontstaan. 
ELICE

Heeft op een hele speelse manier voor meer innerlijke kracht gezorgd om uit te dragen wie ik ben. Met super originele opdrachten (en ik heb nogal wat dingen gevolgd) en heerlijke voicemessages die je helpen herinneren aan het maandthema en jouw focus die week. Het blijft hierdoor on-topic (o ja ik ben ook nog voor mezelf bezig). Traject dat je bewust maakt van hoe je in het leven staat in verhouding tot alle rollen die je hebt, dat je ECHT lief voor jezelf mag zijn, je innerlijk kind mag omarmen in alle speelsheid en de natuurlijke neiging naar dingen ontdekken en mag staan voor wie je bent. Fantastisch! 

IRIS

Mooi inzicht dat ik mezelf best iets centraler mag stellen. Rust pakken helpt hierbij. Met tools voor hoe dan. Speelsheid is niet eng, daar kwam ik ook achter. Bewustwording van mijn huidige, normale ritme en doen en wat anders kan en mag. De 1-op-1's zijn leuk, José zette mij steeds toch even stil aan het denken. Ze vraag door, focust op mijn behoefte en doet dit zo ook bij de anderen. Aanrader, dit programma. 

SUSANNE
De investering is €2222 (incl. btw voor particulieren, excl. voor werkgevers en ondernemers).

Je kan in termijnen betalen als je wilt. 

Tip: vraag je werkgever (mee) te betalen vanuit jouw persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Hoe zou dit voor jou zijn, vrouw? 

Voel eens in. Uit een ratrace, 'loop', wat je al weet, iets dat wringt, waar je in vastzit, dat wat je remt of zoals-het-hoort. In a way of living die voedt, geeft, verrijkt, verdiept, opschoont, anders laat kijken, doen en laat voelen.

Open, ont-dek, omarm en ontpop. 

De minimale deelname is 4 vrouwen. Start: Q4 2024.

Plan een intake als je de roep voelt.

jose op de manege met veel wind haar alle kanten op natuur elementen