jose maakt het vuur aan in een pizza oven


Ik ben hier met een bedoeling en jij ook.
We hebben allebei een speelveld that's called life.  

Ik wakker graag aan en nodig graag uit tot doing life in de en jouw volheid. 
Want mooi mens, Rock Your Life. Het is er voor je. 

Toen ik in mezelf ging investeren

In 2019 betrad ik het pad van persoonlijke ontwikkeling. Het startsein was mijn scheiding (die nogal onverwacht kwam). Een van de recepten voor anders 'moeten', willen, kijken, doen. Net als andere life happenings die je wereld op z'n kop zetten en/of je hard raken. Of omdat het ergens schuurt. De journey van dit pad is ongoing. En there is magic in every step. Ook al voelt dit niet altijd zo. Nieuwsgierigheid won en wint het. Mijn nieuwsgierigheid naar (mijn) gedrag, mind, body, soul en spirit. Ik leer(de) van het verleden, kijk het licht en het donker aan. Duik vol in mezelf. In mijn krachten en in mijn flaws. Ik volg mijn eigen pad. Ontdek. Ont-dek.

Dit pad is geen rechte lijn. Kent challenges, highs en diepe lows. Financieel. Relationeel. Mentaal. Emotioneel. Ik omarm de lessen. En weet dat het schone stuk erachter verscholen ligt. Investeren in mezelf is een daily practise en habbit geworden. Waarom? Zodat ik volledig in mijn kern zak, mijn wijsheid, mijn kracht, kan ontvangen wat voor mij bedoeld is en kan geven wat ik mag (door)geven. Into mijn zijn, mijn magie, ten dienste van mezelf, loved ones, moedige anderen en de wereld.

In het Land van Verwondering

Mijn business en life purpose veranderden hiermee compleet. Ik liet mezelf coachen. In het ondernemerschap en op persoonlijk vlak. Je neemt jezelf nu eenmaal overal in mee, dus een scheidslijn is er niet echt. That's kind of funny, isn't it? Ik transformeer(de) mijn shit, open en verdiep. Laten we zeggen dat ik me in het Land van Verwondering & Consciousness begeef. Ik laat business coaches, life coaches, mentoren, therapeuten, inspirators, teachers, gidsen en psychologen toe op mijn life journey. Studeer en kies. I grow through what I go through. Volg mijn hart. En I love it. Het grootste gedeelte van de tijd dan.

Mijn mindset is veranderd. Mijn bewustzijn is veranderd. Mijn energie is veranderd. Mijn way of life is veranderd. Zoveel meer liefde, levendigheid, puurheid, rijkdom en magie. Ik nodig jou uit. Als coach, sparringpartner, Manifestor, lichaamswerker en space holder. Ik nodig je uit en ik daag je uit. Met alle rollen die je hebt en/of aanneemt en je verlangen naar anders, naar loskomen, naar vrijmaken, naar meer eigenheid, speelsheid, creatiekracht en liefde. Ik ben er voor jou. Om een stukje op jouw levenspad mee te lopen als je de roep voelt. 

Voor Rock Your Life

20 jaar in het marketing- en communicatievak. In 2015 schreef ik me in bij de KvK en startte ik met ondernemen. Vanuit Rock Your Brand hielp ik ondernemers met hun identiteit, positionering, verhaal en communicatie. Ik integreer dit nu in mijn coaching voor ondernemers. Heb je als (startende) ondernemer een business hulpvraag op het vlak van je positionering, identiteit, strategie of aanbod, boek dan een sessie bij me en ik ga je vooruit helpen.

Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen, check dan mijn LinkedIn-account. 

jose maakt het vuur aan in een pizza oven

You grow through what you go throughjose maakt het vuur aan in een pizza oven

You grow through what you go through

foto jose met shit tekst lucky b en i love it dankbaarheid

Nieuwsgierig geworden?

Waar wil je uit? Waar wil je in? Wat wil je wel? Wat wil je niet (meer)? Waar heb jij zin in? Hoe mag het leven er van jou, voor jou uitzien? Zie je wat er kan? Zie je wat jij kan? En wat je doet? Kijk je echt naar jezelf? Onderzoek je je binnenwereld? En zie je wat het leven je aanbiedt? Wat wil jij van het leven? En wat wil het leven van jou?